Kysy asiantuntijalta™

Kysy asiantuntijalta™

Asiantuntijapalvelun kautta saat kiinni Salaojakymppien kokeneet asiantuntijat vastaamaan kysymyksiisi. Jos sinua mietityttää salaojajärjestelmän rakenne, sokkelin kunto tai jokin muu, ota rohkeasti yhteyttä.

Kodin hyvinvointi: Pekka Leppänen (050 4633827)
Tekninen asiantuntija: Taneli Kiviniemi (040 829 7634)
Taloyhtiöasiantuntija: Ville Hakala (050 570 9666)

Kodin hyvinvointi

Pekka toimii Jyväskylän yksikön johtajana ja vastaa alueen liiketoiminnasta myynnistä asennukseen. Pekalla on pitkä käytännön kokemus kylpyhuoneremontoinnista,  huoneistoremonteista, kosteusvahingoista ja salaojajärjestelmistä. Hänen laaja kokemuksensa kotien kunnossapidosta tekee Pekasta kotien remontoinnin moniala-asiantuntijan.

Erityisesti Pekan ydinosaamisalueeseen kuuluu salaojajärjestelmien tekninen osaaminen ja suunnittelu. Salaojajärjestelmän osista, materiaaleista ja käytännön soveltuvuudesta eri kohteisiin löytyy Pekalta laaja näkemys. Lisäksi hänellä on laajaan kokemukseen perustuva ymmärrys kodin kunnossapidosta ja rakennusten toiminnallisuuksista kokonaisuutena.

Jos haluat tietää lisää esimerkiksi salaojaremontin vaikutuksista kodin kosteusriskeihin tai sadevesijärjestelmän vaikutuksista kodin käyttöikään, soita minulle niin ihmetellään yhdessä!

Pekka Leppänen: 050 463 3827

Tekninen asiantuntija

Taneli on Salaojakympit Oy:n perustaja. Taneli aloitti työuransa isänsä salaoja- ja kaivurityöliiketoiminnassa jo varhain koulupoikana. Hänen kokemuksensa maaurakoinnista ja salaojaratkaisuista on pitkä, poikkeuksellisen laaja sekä yksityiskohtiin pureutuva.

Tanelin vahvuuksia on salaojaurakoiden suunnittelu ja toteus pienistä urakoista laajoihin taloyhtiöhankkeisiin. Erityisesti maaurakointi, erilaisten maamassojen hyödyt ja ominaisuudet, muotoilut, kaivolinjat ja vedenohjaus on Tanelin ydinosaamista. Yhtä lailla laaja osaaminen löytyy sokkelien korjauksista ja niiden toiminnallisuuden ymmärtämisestä. Nämä kaikki yhdessä tekee Tanelista yrityksen kulmakiven salaojajärjestelmien ongelmanratkaisussa ja suunnittelussa.

Jos sinua askarruttaa salaojajärjestelmien suunnittelu, haasteiden selättäminen tai kohteen soveltuvuus salaojaremontille, soittele minulle, niin jutellaan lisää!

Taneli Kiviniemi: 040 829 7634

Taloyhtiöasiantuntija, Ville Hakala

Ville on Salaojakympit Oy:n taloyhtiö- ja suurkohdepuolesta vastaava yksikönjohtaja. Villen laaja kokemus taloyhtiöiden kanssa toimimisesta yltää pitkälle lapsuuteen ja nuoruuteen, jolloin hän toimi vanhempiensa kiinteistöhuoltoyrityksessä erilaisissa huolto- ja kunnostustehtävissä. Myöhemmin hän on itse toiminut taloyhtiöiden hallituksissa, tehnyt taloyhtiöiden energia- ja suunnittelutöitä aurinkoenergiasta lämmitysratkaisuihin ja kattourakointeihin.

Villen tehtävä Salaojakympeillä on vastata taloyhtiöasiakkaiden projekteista ja tyytyväisyydestä ensikatselmuksesta laskutukseen ja siivoukseen asti. Tähän kuuluu kuntotutkimukset ja katselmukset paikan päällä kohteessa, kiinteähintaisten urakkatarjousten teko, remontin kestosta ja aikataulusta vastaaminen, työmaturvallisuus sekä tiedotus aina asukkaita myöten. Lisäksi Villen laaja kokemus erilaisista taloyhtiöistä auttaa löytämään oikean tavan hoitaa remonttiin kuuluvat paperi- ja suunnittelutyöt huolellisesti. Ville pyrkii toiminnassaan siihen, että Salaojakympit on asiakkaalleen mahdollisimman luotettava, turvallinen, huoleton ja hinnaltaan pitävä toimija.

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä taloyhtiöurakointiin liittyen, soita niin rupatellaan lisää! Olen aina valmis tulemaan myös paikan päälle hallituksen kokouksiin tai yhtiökokouksiin kertomaan salaoja- ja sadevesiremonteista sekä vastaamaan eri kysymyksiin.

Ville Hakala: 050 570 9666

Varaa maksuton sokkelin kuntotarkastus tai pyydä tarjous:

Back to top