Salaojatarkastus

Kartoitamme maksutta kotisi kivijalan ja pihasi tämänhetkisen kunnon

Salaojakymppien kuntotarkastuksessa talonomistaja saa ajantasaista tietoa perustusten ja kivijalan tämänhetkisestä kunnosta. Salaojakympit Oy:ssä on kehitetty selkeä toimintamalli kivijalan kuntotarkastukseen.

Käynnin yhteydessä kivijalalle tehdään yleiskatsaus, kosteusmittaus ja tarkastetaan salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunto. Tarvittaessa myös putkistot kuvataan. Tarkastuksen jälkeen raportti käydään läpi yhdessä talon omistajan kanssa ja mikäli kivijalassa tai järjestelmissä havaitaan puutteita ja kunnostustarpeita, jätämme asiakkaalle kirjallisen toimenpide-ehdotelman kustannusarvioineen. Salaojaremontti voidaan toteuttaa ympärivuotisesti – myös talvisaikaan.

Tarkastuskäynti on sinulle aina ilmainen, eikä velvoita sinua tilaukseen.

Maksuton tarkastuskäynti sisältää:

1. Asiantuntijamme saapuu paikalle

Asiantuntijamme saapuu kanssasi sopimaasi paikkaan sovittuna ajankohtana.

2. Kivijalan kuntokartoitus

Kivijalalle tehdään tehdään kosteusmittaus ja yleiskatsaus. Lisäksi salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunto tarkastetaan ja muodostetaan kokonaiskuva rakennuksen ulkopuolisista kosteusriskeistä.

3. Kirjallinen toimenpide-ehdotelma

Saat tarkan toimenpide-ehdotelman hintoineen. Asiantuntija käy ehdotelman läpi yhdessä talonomistajan kanssa. Ehdotelma sisältää tiedot myös kotitalousvähennyksen osuudesta.


Varaa maksuton tarkastus alla olevalla lomakkeella!

Lue lisää salaoja- ja sadevesiremontista

Kymmenestä talosta jopa yhdeksässä on merkittävä riski

Jatkuva maan kosteus, suuret sade- ja sulamisvesimassat pitävät rakennuksen kivijalan märkänä
ympäri vuoden ja vesiä pääsee myös kellareihin. Kosteus lahottaa rakenteita sekä muodostaa erilaisia sieni- ja homekasvustoja, jotka ovat uhka asukkaiden terveydelle. Toimivalla salaojaratkaisulla kotisi pysyy asuttavassa kunnossa.

Maksuton salaojakartoitus

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä sido sinua mihinkään. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen.
Back to top