Rahoitus

Maksa OP-rahoituksella – nyt 6kk koroton ja kuluton eräpäivänsiirto!

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Ensimmäinen eräpäiväsi on vasta kuuden kuukauden jälkeen remontista. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa myyjään, eikä hyväksytty luottopäätös edellytä ostamista.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 15 000 € luotolle on 8,12 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 09/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 23 040, euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 180,00 euron minimilyhennyksin (1,2 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 128 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Maksuton salaojakartoitus

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä sido sinua mihinkään. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen.
Back to top