Sokkelin kuntotarkastus™

Tarkastamme maksutta kotisi kivijalan ja pihasi tämänhetkisen kunnon

Salaojakymppien sokkelin kuntotarkastuksessa™ talonomistaja saa ajantasaista tietoa perustusten ja kivijalan tämänhetkisestä kunnosta. Salaojakympit Oy:ssä on kehitetty selkeä toimintamalli kivijalan kuntotarkastukseen.

Käynnin yhteydessä kivijalalle tehdään yleiskatsaus, kosteusmittaus ja tarkastetaan salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunto. Tarvittaessa myös putkistot kuvataan. Tarkastuksen jälkeen raportti käydään läpi yhdessä talon omistajan kanssa ja mikäli kivijalassa tai järjestelmissä havaitaan puutteita ja kunnostustarpeita, jätämme asiakkaalle kirjallisen toimenpide-ehdotelman kustannusarvioineen. Salaojaremontti voidaan toteuttaa ympärivuotisesti – myös talvisaikaan.

Tyypillisiä kosteuden aiheuttamia oireita

Kasvusto ja tummentumat sokkelissa

Halkeamat sokkelissa

Tukkeutuneet salaojaputket

Muurahaisia sisällä

Vettä kellarissa ja alapohjassa

Tunkkainen haju (mummolan haju)

Sokkelin tarkastuskäynnin kulku:

1. Asiantuntijamme (salaojaneuvos) saapuu paikalle

Asiantuntijamme salaojaneuvos saapuu kanssasi sopimaasi paikkaan sovittuna ajankohtana.

2. Sokkelin kuntotarkastus™

Asiantuntija mittaa sokkelin kosteuden ja kunnon (mm. seinän vierusta, halkeamat, kasvusto, kalkkihärmä, hilseily, routaeristeet, kosteudensulut), tarkastaa salaoja- ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon, tarkastelee pihamaan kallistukset ja tutkii katolta tulevan veden ohjautuvuuden.  Lopuksi hän muodostaa kattavan kokonaiskuvan ja yhteenvedon rakennuksen ulkopuolisista kosteusriskeistä.

3. Kirjallinen kuntoraportti

Saat tarvittaessa käynnin päätteeksi kirjallisen kuntoraportin asiantuntijan havainnoista ja käynnin tuloksista. Mikäli kivijalassa tai järjestelmissä havaitaan puutteita ja kunnostustarpeita, saat tarjouksen kiinteällä ja pitävällä hinnalla. Käymme kuntoraportin läpi yhdessä joko kasvotusten tai etänä.

 

Tarkastuskäynti on sinulle maksuton, eikä velvoita sinua tilaukseen.


Varaa sokkelin kuntotarkastus™ alla olevalla lomakkeella!

Miksi salaojaremontti?

Salaojaremontin tärkein tavoite on kivijalan kuivattaminen, kivijalan hengittävyyden varmistaminen ja sade- ja sulamiesvesien ohjaaminen oikeaan paikkaan. Salaojaremontilla ennaltaehkäistään kosteuden ja sen aiheuttamien ongelmien pääsy kivijalan kautta kodin rakenteisiin. Remontin yhteydessä kodin sadevesijärjestelmä myös päivitetään nykyaikaisten vaatimusten tasolle, jolloin pihalle kertyvät ja seinän viereen katolta ohjautuvat sade- ja sulamisvesimassat saadaan vietyä hallitusti pois pihamaalta.

Ammattitaitoisen työvoimamme ja pitkälle kehitetyn konseptimme ansiosta lupaamme
asiakkaillemme markkinoiden parhaan kokonaisuuden sekä 5 vuoden työtakuun ja 5-15 vuoden materiaalitakuun.

Varaa maksuton sokkelin kuntotarkastus tai pyydä tarjous:

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä sido sinua mihinkään. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen.
Back to top