Sokkelin kuntotarkastus™

Tarkastamme kotisi kivijalan kunnon ja arvioimme kosteusriskit maksutta

Salaojakymppien sokkelin kuntotarkastuksessa™ saat talonomistajana ajantasaista tietoa perustusten, kivijalan ja salaojien tämänhetkisestä kunnosta, kosteuslukemista sekä kosteusriskeistä kirjallisen raportin muodossa.

Kuntotarkastus auttaa ennaltaehkäisemään kosteusriskejä, jotka voivat hoitamattomina aiheuttaa vakavia ongelmia talolle, kuten erilaisia home- ja sienikasvustoja sekä muita sisäilmaongelmia.

Miksi sitten tarjoamme tarkastuksia maksutta?

Mikäli talossasi havaitaan puutteita tai kunnostustarpeita, voit pyytää meiltä toimenpide-ehdotelman ja tarjouksen kiinteällä ja pitävällä hinnalla.

Kuitenkin suuressa osassa tarkastuksia talo todetaan kuivaksi, jolloin kuntoraportti toimii hyvänä todisteena terveestä kodista.

HUOM! Kaikki 9.9.2020-18.12.2020 välisenä aikana pyydetyt tarjoukset omakotitalon salaojaremontista osallistuvat samalla 15 000 euron arvoisen salaojaremontin arvontaan.

Varaa maksuton sokkelin kuntotarkastus™

Tyypillisiä kosteuden aiheuttamia oireita

 

Kasvusto ja tummentumat sokkelissa

Halkeamat sokkelissa

Tukkeutuneet salaojaputket

Muurahaisia sisällä

Vettä kellarissa ja alapohjassa

 

 

Tunkkainen haju

 

Sokkelin tarkastuskäynnin kulku:

1. Asiantuntijamme (salaojaneuvos) saapuu paikalle

Asiantuntijamme salaojaneuvos saapuu kanssasi sopimaasi paikkaan sovittuna ajankohtana.

2. Sokkelin kuntotarkastus™

1. Asiantuntija mittaa ja arvioi perustusten ja sokkelin nykyisen kuntotason.

2. Kivijalan kosteusmittaukset tehdään tarkalla kosteusmittarilla, jolloin saadaan lukemat kosteuspitoisuuksista.

3. Asiantuntija tarkastaa salaoja- ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon, tarkastelee pihamaan kallistukset ja tutkii katolta tulevan veden ohjautuvuuden.

4. Tarvittaessa salaojaputkisto myös kuvataan erikoiskameralla, jos on esimerkiksi syytä epäillä salaojaputkien olevan tukossa.

5. Lopuksi asiantuntija muodostaa kattavan kokonaiskuvan ja yhteenvedon rakennuksen ulkopuolisista kosteusriskeistä.

3. Kirjallinen kuntoraportti

Saat käynnin päätteeksi kirjallisen kuntoraportin asiantuntijan havainnoista ja käynnin tuloksista. Mikäli kivijalassa tai järjestelmissä havaitaan puutteita ja kunnostustarpeita, saat tarjouksen kiinteällä ja pitävällä hinnalla. Käymme kuntoraportin läpi yhdessä joko kasvotusten tai etänä.

Huom! Älä epäröi hyödyntää kuntotarkastusta, vaikka et olisikaan varma talosi oireista ja talo todettaisiin täysin terveeksi. Saat silloinkin kattavan kuntoraportin josta voi olla hyötyä vaikkapa talon myynnin yhteydessä!

Tarkastuskäynti on sinulle aina maksuton eikä velvoita toimenpiteisiin.


Varaa sokkelin kuntotarkastus™ alla olevalla lomakkeella TAI soita ja kysy numerosta 014 547 1411

Miksi salaojaremontti?

Salaojaremontin tärkein tavoite on kivijalan kuivattaminen, kivijalan hengittävyyden varmistaminen ja sade- ja sulamiesvesien ohjaaminen oikeaan paikkaan. Salaojaremontilla ennaltaehkäistään kosteuden ja sen aiheuttamien ongelmien pääsy kivijalan kautta kodin rakenteisiin. Remontin yhteydessä kodin sadevesijärjestelmä myös päivitetään nykyaikaisten vaatimusten tasolle, jolloin pihalle kertyvät ja seinän viereen katolta ohjautuvat sade- ja sulamisvesimassat saadaan vietyä hallitusti pois pihamaalta.

Ammattitaitoisen työvoimamme ja pitkälle kehitetyn konseptimme ansiosta lupaamme
asiakkaillemme markkinoiden parhaan kokonaisuuden sekä 5 vuoden työtakuun ja 5-15 vuoden materiaalitakuun.

Varaa maksuton sokkelin kuntotarkastus tai pyydä tarjous:

Back to top