Salaojakympit Oy

Salaojakympit Oy:n juuret ovat pitkät ja vahvat

Toiminta sai alkunsa 1960-luvulla pieneltä pohjois-pohjanmaalaiselta paikkakunnalta, Reisjärveltä. Yrityksen kasvutarina kertoo yrittäjien ja koko henkilöstön intohimoisesta asenteesta sekä uskomattomasta asiakastyytyväisyyden voimasta. Tässä yrityksessä taakse ei jätetä mitä tahansa, vaan työ tehdään kuin se tehtäisiin itselle. Yrityksemme on kasvanut alan suurimmaksi ja vahvimmaksi edelläkävijäksi toiminta-alueillamme, Keski-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa ja Uudellamaalla. Salaojakympit Oy on rakennusten ulkopuolisten vesien eristämiseen kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys ja 100%:sti kotimainen. Palveluihin kuuluvat salaoja- ja sadevesiremontit.

Palvelua ympäri vuoden

Alan edelläkävijänä Salaojakympit Oy tarjoaa täydellisen kokonaisratkaisun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden tarpeisiin ympäri vuoden, myös talvella. Ammattitaitoisen henkilöstömme ja pitkälle kehitetyn konseptimme ansiosta lupaamme asiakkaillemme markkinoiden parhaimman salaoja- ja sadevesiremonttikokonaisuuden!

Laadukasta työvoimaa

Kokonaispalvelukonsepti on hiottu vuosikymmenten saatossa äärimmäisen laadukkaaksi, asiakaslähtöiseksi ja kustannustehokkaaksi! Laatuasentaja-koulutusputkemme tuottaa korkean ja tasalaatuisen osaamistason jokaiselle asennustiimillemme. Luotamme osaamiseemme ja siksi myönnämme myös pidennetyn 5 vuoden asennustyötakuun. Työllistämme noin 70 henkilöä ympäri Suomen.

Salaojakympeille on myönnetty 6/2018 Suomen vahvimmat AA -sertifikaatti

Sertifikaatti on myönnetty yrityksemme hyvästä Rating Alfa -luottoluokituksesta, joka on merkki yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen on myöntänyt Suomen Asiakastieto Oy. Salaojakympit Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

 

Lue lisää tuotteistamme sivulta: Salaojaremontti

Ehdottomia vahvuuksiamme ovat korkea laatu, kustannustehokas ratkaisu, pitävä aikataulu, kiinteä hinta ja puhtaasti kiinteistöihin keskittynyt salaojakonsepti.

Meiltä saat aina selkeän ja kaiken kattavan tarjouksen sekä asiantuntijamme avuksesi jo remontin suunnitteluvaiheessa!

Hae töihin Salaojakympille!

Oletko iloinen ja ahkera vastuunkantaja?
Työllistämme tavallisia, huipputyyppejä!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Varaa maksuton sokkelin kuntotarkastus tai pyydä tarjous:

Back to top